Сервис

Дури и најсложениот проблем не е нерешлив...

Пневматици

Заменете ги старите гуми со нови и добијте гратис монтажа и балансирање...

Замена на масло

Експресна замена на масло и филтер, по екстра цена ...


Работиме:

пон - петок: 8:30 - 16:30

сабота: 09:00 am - 14:00

Пронајди го вистинскиот пневматик!


Тип:

Димензија:

Радиус:

Пребарај

Авто куќа на поголема мапа
бул. Илинденска бб, Карпош IV, спроти кулите
Скопје, Македонија
салон: 02. 2 55 55 88; 071 39 19 59
сервис: 02. 2 55 55 99; 070 51 86 26; 070 51 76 26
е-mail:info@avtokuca.mk

E-mail претплата


Добивајте ги сите новости и промоции од Авто Куќа на вашата емаил адреса.
Прати
Авто Куќа © 2012